Kapat

Dijital dünyada dijital kimliğinizin olması için dijital bir evinizin olması gerekir. Websiteniz, sizin dijital eviniz ve kimliğinizin ANA YÜZÜDÜR. Size ait (benzersiz) Dijital ev için doğru yerdesiniz.

[email protected]
0 850 840 49 32

Günümüz dijital pazarlama stratejilerinden biri olan SEO popülerliği her geçen gün artmaktadır. İnternette rahatlıkla bulabileceğiniz SEO analiz araçları ile web sayfanızın seo analizini yapabilirsiniz. Ancak en doğru ve en yönlendirici bilgileri arama motorlarının bünyesinde bulunan araçlar ile yapabilirsiniz. Analizler sonucu web sayfanızı yönetebiliyorsanız kendiniz çeşitli düzenlemeler sağlayabilirsiniz. Yapısal düzenlemelerde ise yazılımcı ya da web master ihtiyacınız olabilir. 

Adım Adım Başarıya Ulaşın!
Güncel arama motoru blogları üzerinden son gelişmeleri takip ederek sayfanızın arama motorlarında daha değerli bir hale gelmesini sağlayabilirsiniz. En güncel dikkat edilmesi gereken konuları sizler için bir araya getirmeye çalışacağız;
•    Web sayfanızın kullanıcı dostu karmaşadan uzak bir yapıya sahip olması,
•    Sayfanızın kullanıcıları yormayacak şekilde hızlı görüntülenmesi,
•    Mobil uyumlu (Responsive) olması,
•    (SSL) Güvenlik sertifikasına sahip olması,
•    Özgün ve kaliteli içerik barındırması,
•    Sayfanızın Canonical url (benzersiz link) yapısına sahip olması,
•    Web sitenizin tüm sayfalarına ait meta etiketlerinin tanımlanması,
Yukarıda belirtilen konular seo çalışmalarının en başında gelen günümüzde arama motorlarının dikkat ettiği başlıca konulardır. Bu konulara dikkat ettiğinizde web sayfanız arama motorlarının dikkatini çekmeye başlayacaktır. Seo çalışmalarında her zaman durum analizi ve takibi yapmalısınız. Aksi durumda yapmış olduğunuz hamlelerin olumlu/olumsuz etkilerini fark edemezsiniz.
 

DİJİTAL PROJELERİNİZİ
HAYATA GEÇİRELİM!